Obavijesti za studente


Dragi studentice i studenti, 

na ovoj stranici možete pratiti aktualne obavijesti o održavanju nastave te o radionicama i aktivnostima na koje se možete uključiti! 

Vaš PRAVOS tim!

GPP kolokvij

Datum objave: 22.11.2017.


Rezultati

Za prolaz je bilo potrebno ostvariti 12 od ukupno 20 bodova. Rezultate možete preuzeti ovdje: REZULTATI.xls

Raspored sistematskog pregleda

Datum objave: 21.11.2017.


Integrirani preddiplomski i diplomski studij Pravo

Raspored sistematskog pregleda za redovite studente prve godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Pravo u ordinaciji dr. Balta - školska medicina, soba 41- prizemlje, Drinska 8 Industrijska četvrt možete PREUZETI OVDJE

UPRAVNO PRAVO predavanje *22.11.2017.

Datum objave: 21.11.2017.


Diplomski studij,III.godina izvanredni studenti

Obavještavaju se izvanredni studenti treće godine diplomskog studija da je na web stranici Katredre upravnog prava objavljena odgoda predavanja za SRIJEDU, 22.11.2017. zbog službene spriječenosti predmetnog profesora.

Pravo UP i vršenja JO- USTAVNO-UPRAVNI MODUL 1.12.2017.

Datum objave: 21.11.2017.


Diplomski studij, V.godina

Obavještavaju se  polaznici (redoviti i izvanredni studenti) Ustavno-upravnog modula da se za dogovor vezan za predmet PRAVO UPRAVNOG POSTUPKA I VRŠENJA JAVNIH OVLASTI jave profesoru Ljubanoviću 1. prosinca 2017. u 11:00 sati (kabinet br.13/17).

Sistematski pregled za redovite studente prve godine Sveučilišnog preddiplomskog studija Socijalni rad

Datum objave: 21.11.2017.


Obavještavaju se redoviti studenti Sveučilišnog preddiplomskog studija Socijalni rad upisani u prvu godinu studija akademske 2017./2018. godine da se odazovu na sistematski pregled u ordinaciji dr. Balta, školska medicina, soba br. 41 (prizemlje), Drinska 8, Osijek (industrijska četvrt).

Mole se studenti da se pridržavaju terminskog rasporeda pregleda.

Sistematski pregled - Socijalni rad - raspored.pdf

 

Poštovani studenti seminaristi Političke ekonomije,

Datum objave: 16.11.2017.


seminarska nastava iz Političke ekonomije neće se održati u petak 17.11.2017. godine zbog službene odsutnosti.
Nadoknada nastave održat će se u ponedjeljak, 20.11.2017. godine na Pravnom fakultetu Osijek, Radićeva 17, u INFORMATIČKOJ UČIONICI prema sljedećem rasporedu:
Grupa 1: 9-11 sati
Grupa 2: 11-13 sati.
Mole se studenti da ponesu svoj dosadašnji rad (na prijenosnom mediju ili spremljene na e-mail), kako bi mogli nastaviti istraživati na svojim seminarskim radovima.

Ustrojstvo i djelovanje javnog sektora - Rezultati prvog kolokvija (redovni)

Datum objave: 16.11.2017.


Na stranici Katedre ustavnih i političkih znanosti (Podstranica "Rezultati kolokvija" - desni izbornik) objavljeni su rezultati prvog kolokvija iz kolegija Ustrojstvo i djelovanje javnog sektora (redovni studij) održanog 13. studenog.

 

POVEZNICA NA REZULTATE KOLOKVIJA

 

Također obavještavamo studente da je na zahtjev i uz prethodni dogovor s pojedinim studentima došlo do određenih korekcija u rasporedu izlaganja za prosinac i siječanj. Izmijenjeni termini, teme i studenti naznačeni su crvenom bojom.

 

POVEZNICA NA OBAVIJEST O RASPOREDU IZLAGANJA

 

Katedra

Opća povijest prava i države- predavanje za 2. grupu redovnih studenata

Datum objave: 16.11.2017.


Obavještavaju se redovni studenti, polaznici 2. grupe predavanja iz predmeta Opća povijest prava i države da će se u ponedjeljak, 20. studenog predavanje iz predmeta umjesto u terminu od 13-15 sati održati u terminu od 14-15 sati. (Dvorana 2/13)

Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU

Datum objave: 16.11.2017.


Upitnik

Poštovani,

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provodi anketu o interesima i potrebama studenata u području educiranja o fondovima EU i pisanju projekata s ciljem osmišljavanja novog programa Akademije regionalnoga razvoja i fondova EU.

Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU je projekt koji na godišnjoj razini provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije s ciljem informiranja i educiranja studentske populacije o EU fondovima. ,

Cilj Akademije je osvijestiti studentsku populaciju o važnosti fondova EU kao jednog od najvažnijih izvora financiranja različitih razvojnih projekata te pružiti studentima znanja, vještine i alate potrebne za pripremu projektnih prijedloga.

Više informacija o samoj Akademiji možete pronaći na stranici www.strukturnifondovi.hr

Anketa koju Vam ovim putem dostavljamo se nalazi na poveznici: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/ARRFEU_2018 , a sudjelovanje u ispunjavanju iste je dobrovoljno i anonimno te je za odgovaranje na pitanja potrebno najviše 5 minuta.

Anketa je namijenjena studentskoj populaciji te Vas molimo da ju proslijedite Vašim studentima.

Unaprijed Vam hvala na suradnji!

S poštovanjem,

 

Sektor za komunikaciju i jačanje kapaciteta u području EU fondova

Sector for Communication and Capacity Building in the field of EU Funds

Miramarska cesta 22

10000 Zagreb

Hrvatska/Croatia

E-mail: fondovi@mrrfeu.hr

Web-adresa: http:/razvoj.gov.hr

http:/www.strukturnifondovi.hr

 

GPP kolokvij

Datum objave: 15.11.2017.


Termin održavanja kolokvija

Kolokvij iz Građanskog procesnog prava će se za redovne studente održati u petak, 17.11.2017. - prva grupa u 11.00 sati, druga grupa u 12.30 u dvorani 3/17. Za izvanredne studente će se kolokvij održati u 15.00 sati u dvorani 1/13.