Obavijesti za studente


Dragi studentice i studenti, 

na ovoj stranici možete pratiti aktualne obavijesti o održavanju nastave te o radionicama i aktivnostima na koje se možete uključiti! 

Vaš PRAVOS tim!

Ustrojstvo i djelovanje javnog sektora - Rezultati ispita

Datum objave: 18.09.2017.


REZULTATI PISANOG DIJELA ISPITA IZ KOLEGIJA USTROJSTVO I DJELOVANJE JAVNOG SEKTORA ODRŽANOG 15. RUJNA:...

Rezultati ispita-UPRAVNO PRAVO * 6. 9. 2017.

Datum objave: 18.09.2017.


Diplomski studij,III.godina

Obavještavaju se studenti diplomskog studija da su na web stranici Katedre upravnog prava objavljeni rezultati pisanog dijela ispita iz predmeta UPRAVNO PRAVO (druga stranica Katedre).

KONZULTACIJE dr.sc. Ana Đanić Čeko

Datum objave: 18.09.2017.


akademska godina 2017./2018.

Obavještavaju se studenti da dr. sc. Ana Đanić Čeko (Katedra upravnog prava) neće održavati konzultacije u akademskoj godini 2017./2018.

Katedra ustavnih i političkih znanosti - Rezultati pisanog dijela ispita održanog 15. rujna (2/2)

Datum objave: 17.09.2017.


REZULTATI PISANOG DIJELA ISPITA ODRŽANOG 15. RUJNA (drugi dio):...

Katedra ustavnih i političkih znanosti - Rezultati pisanog dijela ispita održanog 15. rujna (1/2)

Datum objave: 16.09.2017.


REZULTATI PISANOG DIJELA ISPITA ODRŽANOG 15. RUJNA (prvi dio - ostali rezultati bit će naknadno objavljeni u posebnoj obavijesti):

...

Jedinstvena sveučilišna studentska anketa

Datum objave: 16.09.2017.


Drage studentice, dragi studenti,

i akademske 2016./2017. godine naše Sveučilište nastavlja s provedbom Jedinstvene sveučilišne studentske ankete.

Anketi ćete ove godine moći pristupiti pomoću elektroničkog identiteta AAI@EduHr, a ispunjavanje ankete bit ć uvjet za upis više godine studija ili završetak studija.

Anketi možete pristupiti na http://anketa.unios.hr/, počevši od 16. rujna 2017. od 12:00.

Nakon što ispunite anketne obrasce za sve nastavnike i suradnike, moći ćete samostalno ispisati potvrdu koju ćete, uz ostale dokumente, priložiti pri upisu u višu godinu studija i završetak studija.

Anketa je u potpunosti anonimna

Rezultati ispita-EHU i SKU * 6. 9. 2017.

Datum objave: 07.09.2017.


Specijalistički stručni diplomski studij javne uprave

Obavještavaju se studenti Specijalističkog studija javne uprave da su na web stranici Katedre upravnog prava objavljeni rezultati pisanog dijela ispita iz predmeta EUROPEIZACIJA HRVATSKE UPRAVE i SUDSKE KONTROLE UPRAVE (na drugoj stranici Katedre).

Rezultati ispita-UP-OD i UPP * 6. 9. 2017.

Datum objave: 06.09.2017.


Stručni upravni studij, I. i II. godina

Obavještavaju se studenti prve i druge godine Stručnog upravnog studija da su na web stranici Katedre upravnog prava objavljeni rezultati pisanog dijela ispita iz predmeta UPRAVNO PRAVO-OPĆI DIO i UPRAVNO POSTUPOVNO PRAVO, održanih 6. rujna 2017. (druga stranica Katedre).

Primjena novih zakona na ispitnim rokovima

Datum objave: 04.09.2017.


Diplomski studij (III. godina), Stručni upravni studij (I. godina)

Obavještavaju se studenti diplomskog intergiranog i stručnog upravnog studija da će se na ispitnim rokovima od nove akademske godine 2017./2018. primjenjivati novi zakoni. Obavijest se nalazi na web stranici Katedre upravnog prava.

Hrvatsko društvo za Ujedinjene narode-Model Ujedinjenih naroda

Datum objave: 24.08.2017.


ZAGiMUN Conference on Shared Responsibility

Hrvatsko društvo za Ujedinjene narode (HDUN) je udruga koja već dugi niz godina djeluje u Republici Hrvatskoj sa svrhom promicanja ciljeva, vrijednosti i zadataka Organizacije Ujedinjenih naroda. Unutar Društva djeluje nekoliko klubova od kojih su najaktivniji studentski i stoga vjerujemo da ćemo s Vama sigurno pronaći razumijevanja i želje za suradnju.

Naime, jedan od klubova, MUN (Model Ujedinjenih naroda) drugu godinu u nizu organizira međunarodnu konferenciju pod nazivom ZAGiMUN Conference on Shared Responsibility, putem koje studenti imaju priliku upoznati se s radom međunarodnih organizacija i sudjelovati u simulaciji rada jedne od institucija Ujedinjenih naroda ili Europske unije. Prošle godine mnogi su imali vrlo korisna iskustva te stekli uvid u političke procese i funkcioniranje sustava međunarodnih odnosa i diplomacije, ali i stekli nova poznanstva i prijateljstva. Kroz četiri dana aktivnosti, koje uključuju i panel rasprave sa stručnjacima iz područja međunarodnih odnosa i diplomacije, polaznici razvijaju svoje znanje engleskog jezika, komunikacijske, pregovaračke i prezentacijske vještine i stječu nova poznanstva u poticajnom i međukulturalnom okruženju. 

Budući da su nam studenti ciljna skupina, najefikasnije informiranje te populacije bilo bi upravo preko fakulteta i obrazovnih institucija kao što je Vaša. Stoga nas zanima možete li svoje studente, putem virtualnih platformi, tj. web stranice ili društvenih mreža obavijestiti o ZAGiMUN konferenciji? Uvjereni smo da će to puno značiti Vašim studentima, onima koji se prijave na konferenciju te našem MUN klubu i HDUN-u koji ovim projektom djeluje u interesu novih generacija, njihovog političkog obrazovanja i konkurentnosti na tržištu rada.

U prilogu se nalazi pripremljena vijest koju možete iskoristiti. Možete ih i preusmjeriti i na naše društvene mreže ili web stranicu:

Web: ZAGiMUN

Facebook: ZAGiMUN 

Instagram: ZAGiMUN

KONTAKT

Stjepana Radića 13
31 000 Osijek

tel. 031 224 500
fax. 031 224 540
MB: 3014193
OIB: 26416570803
IBAN: HR8023400091100163962
Kontakt: ured (@) pravos.hr

MISIJA

Misija je Fakulteta dostizanje izvrsnosti u znanstveno-istraživačkom i nastavnom procesu s ciljem sustavnoga razvijanja i unaprjeđivanja djelatnosti svih ustrojbenih jedinica te cjeloživotnom učenju koje osigurava studentima stjecanje znanja i vještina primjerenih izazovima suvremenoga društva.

VIZIJA

Vizija Fakulteta jest postati utjecajna visokoobrazovna ustanova, prepoznatljiva kao društveno odgovorna organizacija koja pruža vrhunsko obrazovanje i vrhunska istraživanja te unaprjeđuje znanje, pravdu i javno dobro u državi i svijetu.