slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 6

Studentima koji prelaze na Integrirani i Stručni studij

Upute studentima koji su prešli sa Sveučilišnog dodiplomskog na Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij i Stručni upravni studij:

Priznanja Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić

Pozivaju se udruge pravnika, pravni fakulteti i druge pravne institucije te nakladnici i izdavači pravnih knjiga i časopisa da dostave prijedloge kandidata za dodjelu priznanja Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić.

Na temelju članaka 31., 32. i 33. Statuta i članaka 5., 8. i 11. Pravilnika o priznanjima Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić objavljuje se   

                                                P O Z I V 
                         za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja 
                        Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić za 2014. godinu  

Cjeloživotno obrazovanje za pravnike-lingviste

Europska unija otvara potrebu za novim profilom djelatnika koji će se moći zaposliti u institucijama EU. Riječ je poglavito o pravnicima lingvistima, zatim prevoditeljima i drugim službenicima s izvrsnim znanjem stranih jezika.

Jean Monnet katedre za EU radno pravo, pravo jednakosti i pravo ljudskih prava

Jean Monnet katedre za EU radno pravo, pravo jednakosti i pravo ljudskih prava Sveučilišta u Osijeku poziva zainteresirane studentice i studente te doktorandice i doktorande na besplatno pohađanje kolegija kojima mogu steći dodatne ECTS bodove. Poziv je namijenjen svim studentima osječkog sveučilišta i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Prijelaz sa Sveučilišnog dodiplomskog studija na Integrirani

Obavještavaju se studenti koji prelaze sa Sveučilišnog dodiplomskog studija na Integrirani preddiplomski i diplomskog sveučilišni studij te upisuju petu godinu  da se jave ili osobno dođu u Studentsku referadu ( prizemlje ) S. Radića 13, od 9-12 sati, te izaberu jedan od šest ponuđenih modula ( modul uključuje tri predmeta ) i dva izborna predmeta  najkasnije do 14. studenoga 2014.

Natječaj za izbor u nastavna i suradnička zvanja

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU PRAVNI FAKULTET OSIJEK objavljuje PONIŠTENJE NATJEČAJA

Poništava se natječaj raspisan u Narodnim novinama br.130 od 5. studenoga 2014. godine, Glasu Slavonije od 7. studenoga 2014. godine te Internet stranici Pravnog fakulteta Osijek od 6. studenoga 2014. godine u cijelosti.

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU PRAVNI FAKULTET OSIJEK raspisuje natječaj za izbor

Upisi u 2014./2015.

Obavještavaju se studenti Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i Stručnog upravnog studija koji nisu izvršili svoju obvezu upisa u akademsku 2014./2015. godinu da upise mogu obaviti najkasnije do 7. studenog 2014. u Studentskoj referadi, S. Radića 13, od 9-12 sati.

Odluka za studente Dodiplomskog sveučilišnog studija i Stručnog studija

Odluku Fakultetskog vijeća koja se odnosi na studente Dodiplomskog sveučilišnog studija i Stručnog studija kojima je ostao jedan ispit do završetka studija možete vidjeti ovdje.

Stranice

Lawyers for Europe

Hrvatska udruga za pravnu zaštitu obitelji

LEGOS

Maticni broj:3014193, OIB:26416570803, ziro-racun:IBAN HR8023400091100163962 - www.pravos.unios.hr