slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 6

Popis birača za Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku

Popis birača za izbore za Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Studentski zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku možete vidjeti  ovdje

Poziv

STUDENTSKI IZBORI ZA STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA J. J. STROSSMAYERA U OSIJEKU I STUDENTSKI ZBOR PRAVNOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA J. J. STROSSMAYERA U OSIJEKU

P O Z I V A M O

REDOVITE I IZVANREDNE STUDENTE INTEGRIRANOG PREDDIPLOMSKOG I DIPLOMSKOG SVEUČILIŠNOG STUDIJA, SPECIJALISTIČKOG DIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA JAVNE UPRAVE I STRUČNOG UPRAVNOG STUDIJA TE STUDENTE POSLIJEDIPLOMSKOG DOKTORSKOG STUDIJA PRAVNOG FAKULTETA U OSIJEKU DA

Studentski zbor Sveučilišta J.J. Strossmayera i Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Studentski zbor Pravnog rakulteta u Osijeku donosi odluku:

Odluka o imenovanju Biračkog odbora  Pravnog fakulteta i Odluka o ukupnom broju birača s pravom glasovanja

Studentski izbori za studentski zbor Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku

Izborno povjerenstvo Pravnog fakulteta Osijek za provedbu studentskih izbora za Studentski zbor
Pravnog fakulteta Osijek utvrđuje KANDIDACIJSKU LISTU ZA IZBORE ZA STUDENTSKI ZBOR PRAVNOG FAKULTETA OSIJEK

PREDAVANJA U SKLOPU FESTIVALA ZNANOSTI

Od 20. -25. travnja 2015. na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održava se Festival znanosti u sklopu kojeg možete sudjelovati na popularnim predavanjima, radionicama, izložbama,  predstavama, simulacijama suđenja, debatama te izložbama postera. Aktivnosti koje se održavaju na Pravnom fakultetu možete pogledati ovdje, a cjelokpni program je dostupan ovdje.

 

Obavijest i poziv svim studentima

Poštovani,
molim Vas za sudjelovanje u međunarodnom istraživačkom projektu kojem je cilj stjecanje uvida u stavove studenata u području kriminaliteta, kažnjavanja i homoseksualnosti. Istraživanje se provodi na nekoliko sveučilišta u SAD-u (Kalifornija i Teksas), Kini te zemljama u regiji (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija). Planirani uzorak čine studenti "criminal justice" programa u SAD-u, dok se za zemlje u našoj regiji na sudjelovanje pozivaju studenti prava, kriminalistike i "pomažućih" profesija koje se mogu zaposliti u različitim tijelima i službama u okviru kaznenog pravosuđa.

Predavanje "Prava potrošača u RH"

Udruga „Potrošački forum“, u sklopu informativne kampanje Europske komisije „Potrošači, upoznajte svoja prava!“, 15. travnja 2015. godine za studente svih fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku organizira predavanje na temu „Prava potrošača u RH“, u velikoj dvorani (br. 3) Ekonomskog fakulteta. Predavanje će trajati od 16,00 do 17,00 sati, a održat će ga Dunja Mak, mag. iur., pravna savjetnica u Savjetovalištu za potrošače u Osijeku.

Studentski izbori za Studentski zbor Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku

Sve informacije o studentskim izborima za Studentski zbor Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku i Studentski zbor znanstveno-nastavnih/umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku možete pronaći na stranici Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.

Stranice

Lawyers for Europe

Hrvatska udruga za pravnu zaštitu obitelji

LEGOS

Maticni broj:3014193, OIB:26416570803, ziro-racun:IBAN HR8023400091100163962 - www.pravos.unios.hr