Vijesti


LEGOS

Osnovna stranica

WORLD IN THE CITY

Datum objave: 14.06.2017.


World in the city je jedan od projekata koji nudi studentska organizacija AIESEC. Ovaj projekt ti omogućuje da usavršiš ili upoznaš novi jezik od strane izvornog govornika, studenta volontera.

Projekt traje 5 tjedana i pristupačan je svim dobnim skupinama te omogućuje da razviješ svoje jezične i komunikacije vještine. Može ti pomoći da povećaš svoje vlastito samopouzdanje i upoznaš različite kulture pogotovo ako se već do sada nisi susreo izravno sa studentom iz strane države ili pak s drugog kontinenta. Za razliku od ostalih tečajeva stranih jezika, cijena ovoga je pristupačna i iznosi 120 kuna.
Ove godine nudimo učenje ENGLESKOG, NJEMAČKOG ili pak TURSKOG JEZIKA!

Broj sudionika je ograničen te se požurite prijaviti za učenje stranog jezika na zabavan način!

 

Prijave na: bit.ly/witcosprijava

Kontakt: aiesec.osijek@gmail.com
Facebook: World in the City Osijek

Udruga Legos traži nove članove

Datum objave: 09.05.2017.


Udruga Legos traži nove članove

Poštovani kolege i kolegice,

Udruga Legos je osnovana 2008. godine i od tada se bavi raznim aktivnostima, od kojih je glavna izdavanje istoimenog časopisa Legos. Udruga je otvorena za sve studente koji su voljni sudjelovati u našim vannastavnim aktivnostima i doprinijeti radu Udruge.
Uz izdavanje časopisa Legos, bavimo se organiziranjem radionica i predavanja koja su korisna našim studentima, kao i ostatku društva.

Želiš li pisati, kreirati i voditi projekte, nešto naučiti, upoznati nove ljude i na kraju krajeva ojačati svoj CV? Javite nam se!

Vaše prijave možete poslati na : legos@pravos.hr

Predsjednica udruge Legos