Vi ste ovdje

IURISPRUDENTIA - POZIV NA SEMINARE ZA NASTAVNO OSOBLJE

 

 

 

Poštovani,

 Pravni fakultet Osijek kao nositelj projekta „IURISPRUDENTIA – Unapređenje kvalitete obrazovanja na pravnim fakultetima osječkog, riječkog i splitskog sveučilišta“ uz Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci, Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu i Institut za razvoj obrazovanja kao partnerima organizira seminare za nastavno osoblje. Svrha je planiranih seminara unaprijediti znanja i razumijevanje Hrvatskog kvalifikacijskog okvira i svih procesa koje isti podrazumijeva.

Glavne teme i sadržaj seminara biti će: Vodič kroz HKO pri čemu će u sadržaj seminara biti  uključene i sljedeće specifične teme: Metode poučavanja i učenja u visokoškolskom kontekstu (nove metode poučavanja usmjerene na studente); Razvoj kurikuluma usmjerenog  ishode  učenja; Vrednovanje ishoda učenja.

 

Seminari će se održavati 28.-29.09. u Vijećnici fakulteta, a predavač je doc. dr. sc. Goran Livazović uz Ninu Vranešević Marinić i Anju Zojčesku iz Instituta za razvoj obrazovanja.

 

Kako je jedan od ciljeva projekta modernizirati i harmonizirati studijske programe na sva tri pravna fakulteta molimo Vas da se odazovete na ovu projektnu aktivnost kako bi nas što više akceptiralo potrebna znanja i vještine, a kasnije potrebne kod usklađivanja naših programa sa tržištem rada.

 

Više o projektu i planiranim aktivnostima budite ljubazni naći pod linkom: http://law.pravos.hr/iurisprudentia/o-projektu.

 

 

Doc. dr. sc. Jelena Legčević, voditeljica projekta

 

 Program izlaganja seminara u pdf formatu možete preuzeti ovdje: IURISPRUDENTIA_Program HKO seminar.pdf

Lawyers for Europe

Hrvatska udruga za pravnu zaštitu obitelji

LEGOS

Maticni broj:3014193, OIB:26416570803, ziro-racun:IBAN HR8023400091100163962 - www.pravos.unios.hr