Tjelesna i zdravstvena kultura - istraživanje interesa


Poštovane studentice i studenti, s obzirom na veći broj zaprimljenih upita Vaših kolega o mogućnosti uvođenja Tjelesne i zdravstvene kulture kao neobvezne izvannastavne aktivnosti na višim godinama studija (3. i više godine IPDSS, 3. godina SUS) Katedra TZK ovim upitnikom želi točnije utvrditi broj zainteresiranih, kao i njihove preferirane sportove kako bi Fakultet mogao osigurati termine u odgovarajućim sportskim objektima.

Kako bi se prikupilo još mišljenja eventualno zainteresiranih studenata sada bliže kraju semestra, ponavljamo ovaj upitnik, s napomenom da studenti koji su ga već ispunili to ne trebaju učiniti ponovo, jer su njihovi cijenjeni odgovori već zabilježeni.

Iako je cilj ove inicijative namijenjen studentima viših godina, i kolege s 1. i 2. godine koji bi htjeli nastaviti sa sportskim aktivnostima i kada upišu više godine studija više su nego dobrodošli ispuniti upitnik i tako pomoći Katedri u organizaciji sportskih aktivnosti. Slijedom gore navedenog molimo zainteresirane da popune upitnik.

Ispunjavanjem upitnika ne obavezujete se na pohađanje aktivnosti, ali Vas ipak molimo da što točnije navedete svoje stvarne interese kako bi se trud i resursi usmjerili što učinkovitije. Anketa nije anonimna, ali prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo u gore navedene svrhe.

Upitnik se nalazi na adresi https://goo.gl/forms/0hjSz9cxEvm0F0hD2 , a procijenjeno vrijeme potrebno za ispunjavanje upitnika je 2 minute.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti nastavnicima TZK na e-mail adrese zvladovi@pravos.hr (prof. Vladović) i vsiric@pravos.hr (mr. sc. Širić).

Unaprijed zahvaljujemo.

Katedra tjelesne i zdravstvene kulture
Ured za unaprjeđivanje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja