WOLF THEISS LJETNA STRUČNA PRAKSA


Dragi studenti, pozivamo Vas da se prijavite na ljetnu sručnu praksu u odvjetničkom društvu Wolf Theiss Podružnice Zagreb u sklopu Summer Internship Program 2018! Prakse se održavaju u suradnji s Katedrom trgovačkog prava Pravnog fakukteta Osijek.

Dragi studenti,

pozivamo Vas da se prijavite na ljetnu sručnu praksu u odvjetničkom društvu Wolf Theiss Podružnice Zagreb u sklopu Summer Internship Program 2018! Prakse se održavaju u suradnji s Katedrom trgovačkog prava Pravnog fakukteta Osijek. 


O čemu se radi?

Wolf Theiss je austrijsko odvjetničko društvo s uredima u 13 zemalja u regiji. S obzirom da uvijek nastojimo privući mlade pravnike da nam se pridruže po završetku studija, i ove godine organiziramo Summer Internship Program u Zagrebu. Radi se o internshipu u trajanju od tri tjedna koji bi se odvijao tijekom srpnja i kolovoza 2018. godine. Cilj je ovog programa približiti rad u jednom većem odvjetničkom društvu te pružiti uvid u modernu odvjetničku karijeru. Kandidati kojima bude ponuđeno mjesto u programu će svakodnevno raditi s dodijeljenim mentorom na nizu pravnih problema te će na kraju programa dobiti preporuku koju će moći iskoristiti za svoje buduće planove (prijava za posao, poslijediplomski studij itd.).
Kako se prijaviti?
Postupak prijave je vrlo jednostavan.

 

Sve što je potrebno je poslati motivacijsko pismo i životopis na e-mail adresu my.career.zagreb@wolftheiss.com<mailto:my.career.zagreb@wolftheiss.com> u terminu od 24. svibnja do 6. lipnja 2018. godine.

Cijela prijava mora biti sastavljena na engleskom jeziku, a prijaviti se mogu svi redovni studenti 4. i 5. godine studija. Najbolji kandidati će u vrlo kratkom roku biti obaviješteni da su ušli u najuži krug te će biti pozvani na intervju.


Zašto se prijaviti?


Prije svega, ovo je ljetni posao. Ovo je program za sve koji traže način da zarade radeći u svojoj budućoj struci.
Također, ovaj program je izvrsna prilika za sve one koji će uskoro završiti studij te ih zanima kako je to baviti se poslovnim pravom i raditi u velikom odvjetničkom društvu.


Predviđeno trajanje samog programa je tri tjedna i kada vam bude ponuđeno mjesto u programu, mi ćemo se pokušati prilagoditi vašim planovima na način da ćete sami moći odabrati određeni termin kad želite početi s radom.
I to je to. U slučaju bilo kakvih daljnjih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila na my.career.zagreb@wolftheiss.com<mailto:my.career.zagreb@wolftheiss.com>.

Odvažite se i steknite praktično iskustvo rada još za vrijeme studija na našem fakultetu.