OBAVIJEST ZA STUDENTE PROF. PAPA - ISPITNI ROK 12.05.2020.


Strani jezici

Upute za online ispit 12.05.2020.

Poštovani studenti,

dana 12.05.2020 (utorak) održat će se online pismeni ispiti iz kolegija:

Engleski jezik 3 i 4 (stručni studij, redoviti i izvanredni)

Engleski jezik za socijalne radnike 1 i 2 (izvanredni)

putem aplikacije testmoz i platforme Zoom (istovremeno) prema rasporedu objavljenom na stranici Katedre za strane jezike i kineziologiju (rubrika Vijesti). Mole se studenti da kopiraju poveznicu, upišu meeting ID i lozinku kako bi pristupili platformi Zoom u navedeno vrijeme.

Pristupnici će nakon što prihvate poziv na platformu Zoom i prijave se slikom i zvukom (obavezno oba) u chatu primiti link i lozinku za pisanje ispita u aplikaciji testmoz.org. Link će otvoriti u novoj kartici googla, gdje će nakon što se prikaže testmoz kartica upisati svoje prezime i ime te lozinku za pristup pismenom ispitu.

Zbog prirode testmoz aplikacije pismeni ispit sastoji se od pitanja vezano za vokabular i gramatiku. Vrijeme je ograničeno (20 minuta) i počinje teći nakon što upišete lozinku. Onemogućeno je copy-paste i vraćanje na prethodno upisane odgovore. Nakon što završite, klikom na SUBMIT zaključit ćete pismeni dio ispita i odmah povratno dobiti rezultate ispita i točne odgovore. Usmeni ispit (prijevod tekstova i razumijevanje) održat će se na Zoom-u u dogovoru sa studentima nakon pismenog ispita.

Želim Vam uspješno rješavanje ispita.

S poštovanjem

Dubravka Papa