eSTUDENTov projekt namijenjen promicanju važnosti društveno odgovornog poslovanja, naziva CSR in spotlight, održat će se 7. prosinca na kampusu Visokog učilišta Algebra i 9. prosinca na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kroz dva dana radionica i predavanja, projekt će pružiti  platformu predstavnicima iz šest poduzeća i jedne registrirane udruge, koji će okupljenim studentima približiti važnost ovog održivog te ekološki i socijalno osviještenog tipa poslovanja.

Ovogodišnji prijatelji projekta koji će ga svojim sudjelovanjem obogatiti su: Span, HEARTH thinking&doing, Mazars, Rockwool, L’Oreal Adria, Ericsson Nikola Tesla te udruga Zasadi stablo, ne budi panj!

Nastavno na njihova predavanja, održat će se dva kviza i prezentacija članova eSTUDENTovog tima Društveno odgovorno poslovanje (DOP), inače zaduženog za organizaciju spomenutog projekta.

Prijavi se!

DOP, kao jedan od najvažnijih koncepata suvremenog poslovanja, ne samo što će se „zadržati“, već će ubrzanim i efikasnim koracima konstantno tražiti načine da se unaprijedi. 

Studenti, kao buduća generacija društveno osviještenih zaposlenika, prva znanja o takvom konceptu poslovanja možete dobiti već na ovom projektu. Kroz opuštena predavanja, imat ćete bezbroj prilika da predstavnicima poduzeća postavite svoja pitanja, zato se odlučite i postanite dijelom ovog jedinstvenog projekta! Sve što trebate učiniti jest prijaviti se putem forme najkasnije do 9. prosinca.

Saznaj više!

Za dodatne informacije o ovom ili brojnim drugim projektima Udruge, pratite našu web stranicu ili profile na društvenim mrežama. Scrollati kroz naše objave možete na Facebooku, Instagramu i LinkedInu, a kako biste uvijek bili u tijeku s onime što vam pripremamo, pretplatiti se možete i na eSTUDENTov newsletter.