Panel Alumni kluba “Žene na prav(n)om putu”

Panel Alumni kluba “Žene na prav(n)om putu”

Alumni klub Pravnog fakulteta Osijek u suradnji sa Studentskim zborom i ELSA-om Osijek obilježava Međunarodni dan žena i tim povodom  poziva na panel ”Žene na prav(n)om putu”. Panel će se održati u petak, 8. ožujka 2024. u 12h na Pravnom fakultetu Osijek, dvorana II, Radićeva 13.

Uvažene gošće našeg panela  članice su našeg ALUMNI kluba Pravnog fakulteta Osijek, odnosno naše bivše studentice, a danas uspješne pravnice, sutkinje, odvjetnice, pročelnice ureda javne uprave, javne bilježnice, državne odvjetnice, pravnice u gospodarstvu, sveučilišne profesorice prava itd. Naše će gošće kroz ugodan i dinamičan razgovor podijeliti s nama sve izazove s kojima su se suočavale nakon studija i tijekom života na svom prav(n)om putu. Poseban naglasak bit će stavljen na ulogu i važnost obrazovanja i raznih oblika educiranja koje se nude u polju prava, ali i vječno aktualnom pitanju za svaku uspješnu ženu – kako uravnotežiti privatnu i poslovnu sferu života.

Panel je otvoren za sve članove ALUMNI kluba, studente Pravnog fakulteta Osijek kao i za svu zainteresiranu javnost. Na Panel se možete prijaviti putem obrasca na poveznici https://forms.gle/mw8eReWwz6kGDQPm9. Molimo da na vrijeme rezervirate svoje mjesto zbog ograničenog prostora. Nadamo se da se vidimo u što većem broju. 

S nestrpljenjem očekujemo poslušati i porazgovarati s ovim posebnim ženama i zajedno s njima obilježiti i proslaviti ovako poseban dan – Međunarodni dan žena!