Ekonomija i pravo
Nauči sve o životnim znanjima kojih nema u školama, poput gorućeg pitanja kriptovaluta i/ili pisanju prigovora na prekršajni nalog! ⚖️💸

Pozivamo vas na 5. modul u okviru 𝐀𝐤𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐣𝐞 𝐳𝐚 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐞 koji će se održati 24.11.2022. (18h) i 25.11.2022. (17h). ⚖️💸
Prvi dio modula bit će posvećen kriptovalutama, vrstama, njihovim utjecajem na tradicionalni sustav valuta i burzu kriptovaluta. Sudionici/sudionice sudjelovat će u debati o prednostima i nedostacima kriptovaluta. Ovaj modul izvodit će Marija Žigman, studentica prava.

U drugom dijelu modula sudionici/sudionice će se upoznati s pisanjem prigovora na prekršajni nalog. Sudionicima će najprije biti pojašnjene zakonske osnove, primjeri prekršajnih naloga i prigovora s najčešćim greškama, a zatim će na primjeru jednog prekršajnog naloga pokušati samostalno napisati prigovor za vježbu. Ovu radionicu vodit će Gloria Gudelj, mag. iur., s radnim iskustvom u kaznenom pravu.

Sudionici će dobiti promotivni poklon te potvrdu o sudjelovanju! 🎀📩

🔗 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐳𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐮 je https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdLWOjxiKk…/viewform… , a prijaviti se možete do 23.11. u 18 sati.

Projekt Akademija za mlade provodi Centar za mlade Zagreb u partnerstvu s udrugom Za zdravo i sretno djetinjstvo, uz financijsku podršku Grada Zagreba.

Sve radionice u besplatne, a sudionici će dobiti promotivni poklon te potvrdu o sudjelovanju.