Dragi studenti,
zahvaljujemo svima Vama koji ste sudjelovali u 1. fazi istraživanja u okviru projekta Hrvatske zaklade za znanost  “Priroda i odrednice sekstinga među adolescentima i mladima: Kros-kulturalno istraživanje” (br. 3553). Više informacija o rezultatima provedenoga istraživanja možete pronaći na službenoj stranici Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru (pod rubrikom aktualni projekti – SextYouth projekat).

Nadalje, u svrhu dobivanja detaljnijeg uvida u mehanizme sekstinga, molimo Vas za ponovnim sudjelovanjem u istraživanju.  Znamo da nije lako odvojiti slobodnog vremena uz obveze na studiju, ali molimo Vas da odvojite 10-15 minuta za ispunjavanje upitnika. Izuzetno nam je dragocjeno Vaše sudjelovanje jer moramo prikupiti velik broj sudionika kako bismo kvalitetno istražili efekte digitalne tehnologije na seksualno ponašanje mladih


Ispunjavanje upitnika u potpunosti je anonimno te će se prikupljeni podaci koristiti isključivo u istraživačke svrhe. Vaše sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno te možete od njega odustati u bilo kojem trenutku.

Hvala unaprijed, Vaša pomoć nam je vrlo dragocjena.

Istraživanju možete pristupiti putem poveznice: https://forms.gle/sz3nyPKps8jdiy4L7 
Srdačan pozdrav,

doc. dr. sc. Arta Dodaj, Voditeljica projekta