LEAP Summit je međunarodna konferencija za mlade koja za cilj ima inspirirati i educirati mlade inovatore, poduzetnike, lidere i pokretače promjena u društvu. Ove godine održava se po osmi put, 18. i 19.5. na Zagrebačkom velesajmu.

Riječ je o multidisciplinarnoj konferenciji koja je tijekom godina utjecala na više od 10.000 ljudi iz više od 40 zemalja. Na čak 4 pozornice LEAP Stage, Ideas & Tech Stage, Green Stage i Impact x20 Stage u dva dana programa pojavit će se više od 60 inspirativnih govornika poput Andriusa Bičeika (CEO & Board Member – Revolut banka), Ashwithe Anithe Mukundan (Manager Brand Communications – adidas & Reebok), Dane Muntean (Google & Meta & Head of International Sales – Plan A), Luisella Giani (EMEA Head of Commercial Industries – Oracle) i brojnih drugih.

Prijave za LEAP Summit su otvorene – Apply now | LEAP Summit | Where Changemakers Leap Into Action, a sudjelovanje na njemu je potpuno besplatno što mladima nudi brojne prilike za razvoj karijera, zapošljavanje i samozapošljavanje, umrežavanje te učenje o inovacijama i trendovima različitih industrija.