u ime Hrvatske stručne udruge za plin, članice Međunarodne plinske unije (IGU) i Centra za plin Hrvatske zadovoljstvo nam je pozvati studente s Pravnog fakulteta, Sveučilišta u Osijeku na aktivno sudjelovanje prijavom i prezentacijom stručnih/znanstvenih radova na priložene teme 38. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin. Vodeći skup plinske struke u jugoistočnoj Europi, održat će se od 10. do 12. svibnja 2023. u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji i obraditi brojne teme važne za razvoj plinskog gospodarstva i energetike.

Između pristiglih in extensoradova studenata, organizatori 38. Susreta odabrat će nekoliko najboljih radova koje će studenti prezentirati putem usmenog izlaganja na skupu i dodijelit će novčanu nagradu u iznosu od 300 eura za rad koji ocijene kao najkvalitetniji. Preostali radovi studenata bit će prezentirani u okviru posterske sekcije. Svi radovi koji prođu recenzentski postupak bit će objavljeni u Zborniku radova.

Prijava i prezentacija radova na 38. Susretu u Opatiji predstavlja izuzetnu priliku za mlade talente u plinskom gospodarstvu. Autori radova imat će priliku predstaviti se velikom broju tvrtki iz plinskoga gospodarstva i sektora energetike, susresti se s donositeljima odluka, proširiti svoja stručna znanja i prikupiti informacije potrebne za snalaženje u budućoj karijeri.

Molimo studente da prijave rad slanjem sažetka rada putem online obrasca za prijavu rada (https://susret.hsup.hr/prijava-rada-i-dostava-sazetaka/) najkasnije do 1. ožujka 2023. Studenti čiji će radovi biti prihvaćeni od organizatora 38. Susreta bit će oslobođeni plaćanja kotizacije.