Početak prijava za prva dva predavanja unutar novog projekta studentske udruge eSTUDENT koji je posvećen brizi o mentalnom zdravlju

It starts with you je projekt o mentalnom zdravlju u sklopu kojeg će studenti/ice kroz predavanja i radionice imati priliku upoznati se s temama mentalnog zdravlja te dobiti alate koji će im pomoći da ga unaprijede. Prvo predavanje održat će se u utorak 17. siječnja 2023. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s početkom u 17 sati. Predavačica Anamarija Bogović, inače izv. prof. dr. sc. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu kojoj je u fokusu zanimanja klinička psihologija, u predavanju pod naslovom “Anksioznost – kako je prepoznati, razumjeti i nositi se s njom?” pozabavit će se s više aspekata anksioznosti. Od toga zašto smo uopće anksiozni te kako da se najbolje suočimo s njom, a pritom će sve navedene teme biti prilagođene studentskoj populaciji.

“Nošenje sa stresom – odakle dolazi stres i koji su nam okidači?” tema je drugog predavanja koje će se održati u srijedu 25. siječnja 2023. godine  u 17.30 satiHana Gačal, asistentica s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, govorit će o izvorima stresa i kako on nastaje, kako se s njime nositi te će nam pojasniti što je to pozitivan stres. Lokacija održavanja predavanja je također Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Na predavanja se može prijaviti klikom na formu. 

Priopćenje možete preuzeti ovdje.